De-Mill / Eltete TPM Ltd

De-Mill / Eltete TPM Ltd är ett internationellt företag, som tillverkar, säljer och marknasför D-Board® och D-Board® Light kartongskivor, Décor Profiler samt övriga biprodukter. De-Mill tillhör Eltete Group, vars olika avdelningar är specialister inom sitt delområde. Delområdena är transportförpackningsmaterial (Eltete TPM Oy), designprodukter (DeMill), konstruktionsmaterial och laminatmaterial (Eltete Oy).

Eltete TPM Oy är en internationell kartongförädlare och tillverkare av 100 % återvinningsbara transportförpackningsmaterial. Vår egen maskinkonstruktionsenhet garanterar att vi snabbt kan reagera på våra kunder specialönskemål. Med vår yrkesskicklighet och långa erfarenhet från 1974 kan vi uppfylla behoven som dagens marknad ställer.

Företaget är känt för sina innovativa och högklassiga förpackningslösningar, som har utformats genom att kombinera olika produkter som är tillverkade av laminerad kartong. En viktig del i vår verksamhet är miljötänkandet och den kontinuerliga produktutvecklingen.

Vårt huvudkontor är i Finland och produktionsenheter finns i 16 länder. Försäljningsorganisationen verkar i över 60 länder. Eltete är en av världens ledande producenter av hörnskydds- och förpackningslösningar.

Läs mer på Eltete TPM sidor.


Video

News